tag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post5199233993990418887..comments2023-06-30T08:32:05.122-07:00Comments on The Fat Sheeps Guide to a Skinny Lifestyle: Benedictes Lavkarbo SjokolademousseFamilien Kristensenhttp://www.blogger.com/profile/08178309739433995843noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-20021745844103236582014-11-23T05:34:27.583-08:002014-11-23T05:34:27.583-08:00Super oppskrift med lite karbohydrater...hva skjer...Super oppskrift med lite karbohydrater...hva skjer med at folk blander kcalorier og karbohydrater! Det har jo ingen sammenheng. For oss som teller karbohydrater og følger LCHF spiller det null rolle hvor mye kcalorier det er i den fordømte kremfløten. Det er viktig å forstå at mye lavkarbo kan ha høyt innhold av kcalorier pga mye fett i kosten. Om du Ane teller kalorier samtidig som du går på lavkarbo får du nok ikke i deg nok fett. Men stå på. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-8232880744970904172011-03-13T04:12:47.493-07:002011-03-13T04:12:47.493-07:00hehe. ja ser den... kan være forvirrende... håper ...hehe. ja ser den... kan være forvirrende... håper du fikk det til likevel.... Må si at jeg ikke husker helt fremgangsmåten, jeg bare bruker å "slumpe" litt med oppskriftene mine og prøve meg frem...Familien Kristensenhttps://www.blogger.com/profile/08178309739433995843noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-73825547617671305132011-03-12T11:12:46.139-08:002011-03-12T11:12:46.139-08:00Hei, er liiitt forvirret over fremgangsmåten her. ...Hei, er liiitt forvirret over fremgangsmåten her. :) Jeg leser det sånn:<br /><br />- Pisk krem av fløte og kakao, og visp det første egget inn i denne kakaokremen<br /><br />- Pisk eggehvitene av de andre to eggene stive, og bland plommene i hvitene.<br /><br />- Vend eggene inn i "blandingen", det må være kakaokremen (eneste andre blandingen som er nevnt)<br /><br />- Vend inn kremen... vent litt... hvitene ble jo nettopp vendt inn i kremen, hva skal kremen vendes inn i...?<br /><br />Håper du kan hjelpe meg. :) Hvis ikke får jeg krysse fingrene og prøve læll.Mjauhttps://www.blogger.com/profile/12075830257519398107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-28568423870135077792009-01-14T10:34:00.000-08:002009-01-14T10:34:00.000-08:00telle ikke kcal så d vet æ ikke! men d e jo bare å...telle ikke kcal så d vet æ ikke! men d e jo bare å læse karbohydrattabella å se kor mye karbohydrata d e i ingrediensan, så kan du jo sjekke sjøl om æ har så feil. <BR/><BR/>i fløte e d 2,9 g karbo per 100 g, egg i "atkins-verdn" tælle man ikke karbo i.. ikke i søtemiddel heller... Så da e d jo bare fløtn å kakaoen d e karbo i! You do the math!Familien Kristensenhttps://www.blogger.com/profile/08178309739433995843noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-81574275854622627522009-01-14T10:26:00.000-08:002009-01-14T10:26:00.000-08:00cirka 3 karbohydrater per hundre gram vil vel si c...cirka 3 karbohydrater per hundre gram vil vel si cirka 12 kalorier per hundre gram, hvordan er dette mulig? bare 12 kalorier per hundre gram i en sjokolademousse med masse egg, fløte og kakao?Anonymousnoreply@blogger.com