tag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post8659048289615926526..comments2023-06-30T08:32:05.122-07:00Comments on The Fat Sheeps Guide to a Skinny Lifestyle: tomatsuppe variant 2,lavkarboFamilien Kristensenhttp://www.blogger.com/profile/08178309739433995843noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-52295412951363056352010-09-19T13:53:30.838-07:002010-09-19T13:53:30.838-07:00Skal forsøke å ta det til etterretning. Men angåen...Skal forsøke å ta det til etterretning. Men angående hvordan man kutter grønnsakene og om man moser eller ikke moser suppa er opp til den enkelte. Jeg er opptatt av næringsinnhold/karboinnhold, og jeg lager mye mat på "gefyln", sånn type stikk en fyrstikk i kaka og se om den er ferdig flere ganger underveis-type... Det med steiketid, grader osv varierer ettersom hvordan ovnen man har er. Du får evt legge igjen en kommentar på det aktuelle innlegget med spørsmål så skal jeg svare så godt jeg kan.Familien Kristensenhttps://www.blogger.com/profile/08178309739433995843noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-57801205365708517392010-09-19T03:53:33.340-07:002010-09-19T03:53:33.340-07:00Hei
Mange oppskrifter som ser spennende ut på side...Hei<br />Mange oppskrifter som ser spennende ut på siden din.<br />Savner til tider litt mer informasjon i selve oppskriftene ang. hva og hvordan jeg skal tilberede det heler.<br /><br />Her f.eks. hva gjøres med gulrøttene? hele, i staver, raspet eller kjørt gjennom en stavmikser?<br />Brukes muligens en stavmikser i suppa når grønsakene har blitt møre?<br /><br />Andre oppskrifter savner jeg bla. hvor lang tid i ovnen og hvor mange grader. f.eks.<br /><br />-EFAnonymousnoreply@blogger.com