tag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.comments2023-06-30T08:32:05.122-07:00The Fat Sheeps Guide to a Skinny LifestyleFamilien Kristensenhttp://www.blogger.com/profile/08178309739433995843noreply@blogger.comBlogger255125tag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-60845891939866034202017-07-12T10:15:02.284-07:002017-07-12T10:15:02.284-07:00Hvor mange grader og minutter steker du disse i? :...Hvor mange grader og minutter steker du disse i? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-84298524221166675242017-02-03T10:08:47.048-08:002017-02-03T10:08:47.048-08:00Hei!:) Er denne pizzabunnen noe du spiser mens du ...Hei!:) Er denne pizzabunnen noe du spiser mens du er på ketose diett? Vet du ca hvor mye karb det er?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04990241635666145137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-25224493691335319182017-02-03T09:54:41.035-08:002017-02-03T09:54:41.035-08:00Hei:)
Hvor får man kjøpt himaze? Og hva er det eg...Hei:) <br />Hvor får man kjøpt himaze? Og hva er det egentlig?:PAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-20021745844103236582014-11-23T05:34:27.583-08:002014-11-23T05:34:27.583-08:00Super oppskrift med lite karbohydrater...hva skjer...Super oppskrift med lite karbohydrater...hva skjer med at folk blander kcalorier og karbohydrater! Det har jo ingen sammenheng. For oss som teller karbohydrater og følger LCHF spiller det null rolle hvor mye kcalorier det er i den fordømte kremfløten. Det er viktig å forstå at mye lavkarbo kan ha høyt innhold av kcalorier pga mye fett i kosten. Om du Ane teller kalorier samtidig som du går på lavkarbo får du nok ikke i deg nok fett. Men stå på. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-54708605912270615372014-08-30T09:01:46.830-07:002014-08-30T09:01:46.830-07:00kan man bruke bakepro istedet for søyaprotein? Syn...kan man bruke bakepro istedet for søyaprotein? Synes soya alltidsmaker gjennom alle andre ingredienserAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-50176984167077485732013-09-23T23:29:54.008-07:002013-09-23T23:29:54.008-07:00Hei, så flott at du likte det! :) Min livrett! :)Hei, så flott at du likte det! :) Min livrett! :)Familien Kristensenhttps://www.blogger.com/profile/08178309739433995843noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-18727783672851277882013-09-22T01:38:38.446-07:002013-09-22T01:38:38.446-07:00Hei. Dette smakte himmelsk
Hei. Dette smakte himmelsk<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-3387889215389757542012-02-10T10:48:59.530-08:002012-02-10T10:48:59.530-08:00Flott at oppskriftene mine kommer til nytte :)Flott at oppskriftene mine kommer til nytte :)Familien Kristensenhttps://www.blogger.com/profile/08178309739433995843noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-6047783032633077822012-01-13T13:59:26.152-08:002012-01-13T13:59:26.152-08:00Flott at oppskriften funkner for deg:) Jeg forsøke...Flott at oppskriften funkner for deg:) Jeg forsøker å lage ting jeg selv liker, og om mine oppskrifter kan være til nytte for andre gir det meg stor glede. :)Familien Kristensenhttps://www.blogger.com/profile/08178309739433995843noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-36717123193586283032012-01-13T13:52:55.700-08:002012-01-13T13:52:55.700-08:00Sukrin er den eneste naturlige sukkererstatningen ...Sukrin er den eneste naturlige sukkererstatningen som har null kalorier. Sukrin inneholder ingen karbohydrater som tas opp av kroppen, og er perfekt for de som går på lavkarbodiett. Med Sukrin kan alle nyte søtt i hverdagen med god samvittighet.Studier viser at Sukrin ikke påvirker blodsukker- eller insulinnivået i kroppen.<br /><br />som beskrevet på: http://www.funksjonellmat.no/sukrin/om/Skinnyshepherdnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-73865281554087122352012-01-12T02:48:16.653-08:002012-01-12T02:48:16.653-08:00Dette var en kjempe deilig milkshake, savner ikke ...Dette var en kjempe deilig milkshake, savner ikke den gamle en gang! Men jeg lurer litt på disse karbohydratene! 2 ss med sukrin er ca 15-20g, og på pakken til sukrinen er det 100g karbo pr 100g. Er ikke dette veldig mye?? Tror ikke helt jeg forstår...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-84513017445931897732012-01-09T04:35:47.439-08:002012-01-09T04:35:47.439-08:00Hei :) vil bare få si takk for en fantastisk god o...Hei :) vil bare få si takk for en fantastisk god oppskrift :)<br />Har brukt den som den er, men og som en god basis til å utforske litte granne med krydder og slikt i :)<br />Står no i ovenen på nytt, men i muffinsformer denne gangen :)<br />Mvh ElinAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-58744110708455587682011-11-01T00:22:15.547-07:002011-11-01T00:22:15.547-07:00Hvis du synes lavkarbo er hysteri så er ikke dette...Hvis du synes lavkarbo er hysteri så er ikke dette bloggen for deg!Skinnyshepherdhttp://skinnyshepherd.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-4425227293226376082011-10-31T03:30:38.818-07:002011-10-31T03:30:38.818-07:00Kan du ikke finne noen høykarboviner også? Lavkarb...Kan du ikke finne noen høykarboviner også? Lavkarbo er hysteriAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-71845367086527414252011-10-04T13:53:20.983-07:002011-10-04T13:53:20.983-07:00Denne tror jeg nesten at jeg må kopiere, det så ut...Denne tror jeg nesten at jeg må kopiere, det så utrolig lekkert ut. Smart å bruke isbitformer! Takk for at du deler oppskriften.salige lavendelhttps://www.blogger.com/profile/16948492882598862123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-59590554625039857672011-09-13T11:36:54.499-07:002011-09-13T11:36:54.499-07:00dette er en test..nybegynnerdette er en test..nybegynnerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-91921011667945586682011-09-04T10:40:19.170-07:002011-09-04T10:40:19.170-07:00Tusen takk for en super oppskrift!! gjett om jeg h...Tusen takk for en super oppskrift!! gjett om jeg har savna en ordentlig DEIG!! var utsøkt deilig- fortsett å legg ut slike supre oppskrifter!;) og det beste: bare i underkant av 2 gr karb pr. horn;)))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-66517084755290119732011-08-29T10:49:08.217-07:002011-08-29T10:49:08.217-07:00Kommer an på hvor mye saus du skal lage. Du tar så...Kommer an på hvor mye saus du skal lage. Du tar så mye soyamelk du vil ha, og tykner den med jbk og smaker til med vanilje.Skinnyshepherdhttp://skinnyshepherd.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-16633897123552856052011-08-29T10:23:34.229-07:002011-08-29T10:23:34.229-07:00Hei, er det én liter soyamelk til vaniljesausen og...Hei, er det én liter soyamelk til vaniljesausen også? De står bare "soyamelk"Andreasnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-88592002883861785412011-08-21T09:27:06.268-07:002011-08-21T09:27:06.268-07:00Takk for positiv tilbakemelding..:) Er lenge siden...Takk for positiv tilbakemelding..:) Er lenge siden jeg har laget dette brødet, men ved å bruke fiberhusk så blir deigen tørrere, den sveller og trekker til seg og bevarer fuktigheten i brødet. Men ikke mer enn 1 ss... Ps. kanskje du bare kan smøre brødet ut i forma med en sleikepott..?! :)Familien Kristensenhttps://www.blogger.com/profile/08178309739433995843noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-11429998526654350132011-08-20T06:45:09.479-07:002011-08-20T06:45:09.479-07:00Jeg lagde denne deigen, men den ble så sykt klisse...Jeg lagde denne deigen, men den ble så sykt klissete at jeg nesten ikke fikk den ned i fatet. Har du noen tips? prøvde med mer protein pulveret, men hjalp lite..<br />Digger bliggen din=)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-27891347105975722402011-07-05T03:11:41.418-07:002011-07-05T03:11:41.418-07:00Hei Eirin! Ja, ser ikke at det skulle være noe pro...Hei Eirin! Ja, ser ikke at det skulle være noe problem. Bare prøv deg frem med søtning og om de evt blir like faste... Tyrkisk yoghurt er vel litt fastere. Men jeg gjør det selv (erstatter ut i fra hva jeg har i skapet osv). Håper du får til å lage skoleboller, og takk for flott tilbakemelding! :)Familien Kristensenhttps://www.blogger.com/profile/08178309739433995843noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-49457135735411566312011-07-04T10:24:00.550-07:002011-07-04T10:24:00.550-07:00Hei. Kan man buke kesam i denne oppskriften i sted...Hei. Kan man buke kesam i denne oppskriften i stede for tyrkisk yoghurt? Jeg hadde så lyst å prøve denne, men fant ikke tyrkisk youghurt i noen av butikkene jeg var innom :(<br /><br />Igjen, takk for en flott blogg!Eirinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-26947881591428944252011-06-30T00:20:19.610-07:002011-06-30T00:20:19.610-07:00jbk er johannesbrødkjernemel,fås kjøpt på helsekos...jbk er johannesbrødkjernemel,fås kjøpt på helsekost eller på nett. Det gjør at røra tykner. <br />Du kan erstatte det med fiberhusk, og prøve deg frem med mengde. Fiberhusk fås også kjøpt på helsekost, og på velassorterte dagligvareforretninger.. :)Familien Kristensenhttps://www.blogger.com/profile/08178309739433995843noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1169742771317822191.post-65685487226698623702011-06-30T00:17:21.438-07:002011-06-30T00:17:21.438-07:00hei, har det i etter at sukrin og kokkosfettet er ...hei, har det i etter at sukrin og kokkosfettet er smeltet, sammen med kokkosmelk og kokkos... ser jeg har glemt å skrive det. ;)Familien Kristensenhttps://www.blogger.com/profile/08178309739433995843noreply@blogger.com