lørdag 7. juni 2008

Benedicte sin lavkarbo sjokolademilkshake

1 egg
6 vanlige isbiter
1 skvett fløte (25 g?) 
1/2 ss bakekakao
2 ss sukrin

hadde alt i og knuste i vei. Fikk en konsistens som er som sjokolademilkshake. Kjempegod i varmen!;) ca 2 g karbo i denne porsjonen (med bakekakaoen og fløten)...

Tips: hvis du har i litt kald kaffe smaker det iskaffe:)
Enjoy!;)

5 kommentarer:

Nikoline sa...

Denne smakte bare helt herlig! :D
100% sikkert ikke siste gang jeg lager denne!
Mulig det blir enda bedre med noen biter mørk sjokolade? :)

Helene sa...

Smaker det ikke egg i det hele tatt? Milkshake er noe jeg savner så ikke dumt ;)

Familien Kristensen sa...

det er lurt å prøve seg frem... :) Det funker for meg, men du må bare prøve og se om du liker det.. kan bli ennå bedre hvis du pisker eggedosis først av egg og sukrin, før du har i kakao, fløte og isbiter...

Anonym sa...

Dette var en kjempe deilig milkshake, savner ikke den gamle en gang! Men jeg lurer litt på disse karbohydratene! 2 ss med sukrin er ca 15-20g, og på pakken til sukrinen er det 100g karbo pr 100g. Er ikke dette veldig mye?? Tror ikke helt jeg forstår...

Skinnyshepherd sa...

Sukrin er den eneste naturlige sukkererstatningen som har null kalorier. Sukrin inneholder ingen karbohydrater som tas opp av kroppen, og er perfekt for de som går på lavkarbodiett. Med Sukrin kan alle nyte søtt i hverdagen med god samvittighet.Studier viser at Sukrin ikke påvirker blodsukker- eller insulinnivået i kroppen.

som beskrevet på: http://www.funksjonellmat.no/sukrin/om/