50 g linfrø
6 egg
100 g mager kesam
0,5 dl rapsolje
1 ts seltin
1 ss bakepulver
1 ts gjær (tørrgjær)
1 ts johannesbrødkjernemel
100 g cottage cheese
3 toppede ss proteinpulver
Totalt 10, 8 g karbo = 1,6 g karbo pr 100 g
Steikes i 45 min nest nederste rille i en litt
mindre brødform enn vanlig. Jeg steiker mitt på 200 grader!
Enjoy!! ;)
ps. Tips: hvis man har i litt ekstra proteinpulver så deigen blir mer fast kan man lage rundstk av deigen... kjempegodt:) nam!! her er resultatet:
3 kommentarer:
hei :)
Takk for oppskriften :)
Tenkte jeg skulle lage dette brødet, men ble usikker på hvordan gjær du har brukt?
Å hvor mange grader skal det stekes på?
Anette :)
1 ts tørrgjær
det står proteinpulver, hvilket proteinpulver er det man må bruke og hvor får man tak i det ? =)
Legg inn en kommentar