torsdag 1. januar 2009

......Nytt år.. nye utfordringer...

Jeg har bestemt meg for å gå ned mer i vekt, og i dag var min første dag på atkins... Ketolyse funket ikke så godt for meg, men atkins har jeg brukt for noen år siden for å gå ned i vekt, og det funket utmerket... :) Jepp! Godt nytt år...

2 kommentarer:

Susann sa...

Klarer ikke la være å bry meg, selv om det er opp til deg å gjøre som du vil:)
Jeg går også på ketolyse, noe som bare er hellt fantastisk. Ned 10kg på null tid. Jeg ser gjennom bloggen din og skjønner hvorfor du ikke går noe særlig ned. Jeg går gjevnlig til ernæringsfysiolog, som har forsket MYE på dette feltet her, hun har vert en del oppe i media også. Hun er kjempe dyktig. Når jeg leser dette på bloggen din: "Denne uka har jeg holdt meg mellom 60-80 g karbo om dagen (untatt lørdag da jeg skeide ut)! Da skjønner jeg en ting og to. For at du skal være ordentlig i ketose og for at du skal forbrenne ditt eget fett, må du spise max 20-30 karbo per dag. For hver gang du går ut av ketose (når du skeier ut) tar det som oftes ca 3-4 dager før du kommer inn i ketose igjen. så jo mindre du skeier ut med karbo, jo bedre funker kuren. Du går ikke ned når du går inn og ut av ketose annen hver dag:)Som du selv sier...dette er ikke en slankekur, men en livsstils endring!!! Feks. gulerøtter, mais og det som vokser under jorda, er forbudt....det er alt for mye karbo der. De første ukene jeg gikk på denne kuren var jeg nesten livredd for å spise grønnsaker... det var jo karbo i dem. Jeg levde bare på kjøtt og ost og andre ting med null karbo i. Jeg gikk ikke ned noen ting. Så begynte jeg å spise masse grønsaker (grønnsaker som vokser oppå jorda) og det skal jeg si gjorde susen:) Ned to kilo med en gang på en uke. Mitt råd til deg, er å fosøke å være ordentlig i ketose og ikke spise noe særlig frukt, det er for mye fruktsukker i det. Lykke til, og så håper jeg du gir det en sjanse til:)

Familien Kristensen sa...

Vet ka orntli ketose e! Har ketosestix å alt! Har ikke vært konsekvent hele tia å gådd på nån diett, så innimellom har æ ikke jort så mye anna enn å spise sunnt.. Å ketolyse funka ikke for mæ pga all "brøde" å melkeproduktan! Har gådd over på atkins, å d går fint så langt! En anna ting e at æ ikke har så mange kg å gå ned, å d e mye vanskeliere å få av sæ nån få kg enn om man har mer å ta av! Du e nu heldi som har fådd en ernæringsfyiolog som e så bra da... Æ har vært en gang til ernæringsfysiolog, men han anbefalte kun lavkcal diett! Å d e ikke no for mæ, forbrenninga mi blir helt messed up... Anyway! Æ har gådd på atkins åsså en gang før, så æ vet kossn lavkarbo funke!

Nu har æ 4 kg ijæn til æ når måle, men om æ klare så skal æ ta av mæ intil 5 kg til... Di siste 5 kg rægne æ som en bonus om æ klare!

En anna ting: æ planlægge ikke å være i ketose restn av live, men leve lavkarbo. Dvs at æ kan spise mer karbo, men må tilpasse d til kor mye kroppen min tåle uten at æ går opp i vekt! Å være i ketose e ikke en livsstil, d e en kur!