mandag 20. februar 2012

Red curry kylling

Ingredienser
2 bokser kokkosmelk
2 ss red curry pasta
litt olje eller coccosa
1 ss fiskesaus
bittelitt sukrin
1 rød paprika
1 grønn paprika
ønsket mengde kyllingfilet i biter

Jukseris med litt salt og pepper (revet blomkål) 



Fres currypasta og olje/coccosa i gryta, ha i kokkosmelk, fiskesaus og sukker. Kok opp, tilsett kylling og paprika. Kok under lokk i 10-15 min.

Lag jukseris (jeg bruker en kjøkkenmaskin med kniver som river blomkål opp i små biter så de blir som ris, kan også rives med rivjern for hand), fres i panna i litt olje/smør/coccosa med salt og pepper.

Enkelt og deiiiilig godt!

Enjoy!:)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei. Dette smakte himmelsk

Familien Kristensen sa...

Hei, så flott at du likte det! :) Min livrett! :)