Så, dette er en matblogg hvor jeg poster mine LAVKARBO-OPPSKRIFTER som jeg mekker selv. Jeg er ingen kokk, men jeg synes det er greit å blogge oppskrifter etter hvert som jeg komponerer ting, så har jeg en "oppskriftsbok" på nett. Ellers så er det gøy når mine oppskrifter kan inspirere andre. Dette er IKKE en DIETT, det er en LIVSSTIL!
lørdag 23. august 2008
Mitt "MEL"... som jeg baker med... 0,2 g k pr 100g
kjøpes på helsekostbutikk.. også får man også kjøpt det der hvor de selger treningssupplementer. Ettersom det er proteinpulver og kan brukes som shake... :)
80 + 10 har høyere karbohydratinnhold (3,6 pr 100g). Jeg har ikke bakt med det selv, men ser ikke noen grunn til at du ikke skal kunne bake med det. :) Du må bare regne med litt mer karbo da...
ok.. jeg googla det på nett da jeg ikke kjenner til akkurat den, også leser jeg nå at det var for den med jordbærsmak.. Men da så... :)
Har ikek bakt med det før, men det går helt sikkert helt fint!! :)
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding:) Det varmer mitt hjerte:):)
forrestn så er et tips å benytte glutnmel når du baker med proteinmel.. 1 ts på 5 gr med glutenmel inneholder 1 gr karbohydrater, og hele 3,8 gr proteiner. Det hele henger mye bedre sammen med glutenmel i.. :) Fås kjøpt på helsekosten:)
7 kommentarer:
Hvor får en kjøpt dette "melet".... skal prøve noen av oppskriftene dine.. takk:)
kjøpes på helsekostbutikk.. også får man også kjøpt det der hvor de selger treningssupplementer. Ettersom det er proteinpulver og kan brukes som shake... :)
blæ kjøpte feil jeg:( kjøpte multipower:
formel 80+10
dobbeltvirkende proteinkonsentrat... kan jeg bruke det isteden?
80 + 10 har høyere karbohydratinnhold (3,6 pr 100g). Jeg har ikke bakt med det selv, men ser ikke noen grunn til at du ikke skal kunne bake med det. :) Du må bare regne med litt mer karbo da...
hm det står 0,6 per hundre gram da:S men stemmer ikke det?=) vil takke deg,oppskriftene dine har reddet meg:)
ok.. jeg googla det på nett da jeg ikke kjenner til akkurat den, også leser jeg nå at det var for den med jordbærsmak.. Men da så... :)
Har ikek bakt med det før, men det går helt sikkert helt fint!! :)
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding:) Det varmer mitt hjerte:):)
forrestn så er et tips å benytte glutnmel når du baker med proteinmel.. 1 ts på 5 gr med glutenmel inneholder
1 gr karbohydrater, og hele 3,8 gr proteiner. Det hele henger mye bedre sammen med glutenmel i.. :) Fås kjøpt på helsekosten:)
takk:) du e en engel=)
Legg inn en kommentar