Deler ut en ny oppskrift jeg har komponert i dag:
til 2 små porsjoner gratinerte avocado:
1 avocado
Sitronpepper
Seltin
Fløte
(og ost hvis man liker det, på toppen)
til 2 porsjoner pestomarinert kyllingfilet:
3 kyllingfileter
Rød pesto (coop sin)
Skjær kyllingen i biter og ha over et halvt glass marinade
Steik den i panna, i smør.
Del avocadoen i biter og ha den i en liten ildfast skål, i
hvert lag hell over passende mengde med sitronpepper og
seltin, avslutt med en skvett med fløte
(toppes med ost for de som liker det).
Med ost:
Uten ost:
Til og med samboeren min som ikke går på lavkarbo syntes at dette var kjempegodt. ;)
Bon apetit!;)
4 kommentarer:
oooooooohh, sweet! det hørtes fantastisk ut! gleder meg til å prøve dette!
:) håper det smaker:D
Heisann, har du no tips om hvor mange grader du gratinerer på og hvor lenge?
Så veldig godt ut! Du har en fin blogg! :o)
Gratinerer den som regel sammen med annen mat.. avocado er ikke hard så den trenger ikke steikes... bare osten blir smeltet.. :) steiker den på 200 grader midt i ovnen på varmluft:)
Legg inn en kommentar