tirsdag 9. september 2008

Fløtegratinert avocado med pestomarinert kyllingfilet

Deler ut en ny oppskrift jeg har komponert i dag: 

til 2 små porsjoner gratinerte avocado:

1 avocado
Sitronpepper
Seltin
Fløte 
(og ost hvis man liker det, på toppen) 

til 2 porsjoner pestomarinert kyllingfilet:

3 kyllingfileter
Rød pesto (coop sin)


Skjær kyllingen i biter og ha over et halvt glass marinade
Steik den i panna, i smør.

Del avocadoen i biter og ha den i en liten ildfast skål, i 
hvert lag hell over passende mengde med sitronpepper og 
seltin, avslutt med en skvett med fløte 
(toppes med ost for de som liker det).

                                                                        Med ost: 

                                                                       Uten ost:


Til og med samboeren min som ikke går på lavkarbo syntes at dette var kjempegodt. ;)

Bon apetit!;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

oooooooohh, sweet! det hørtes fantastisk ut! gleder meg til å prøve dette!

Familien Kristensen sa...

:) håper det smaker:D

Anonym sa...

Heisann, har du no tips om hvor mange grader du gratinerer på og hvor lenge?

Så veldig godt ut! Du har en fin blogg! :o)

Familien Kristensen sa...

Gratinerer den som regel sammen med annen mat.. avocado er ikke hard så den trenger ikke steikes... bare osten blir smeltet.. :) steiker den på 200 grader midt i ovnen på varmluft:)