Så, dette er en matblogg hvor jeg poster mine LAVKARBO-OPPSKRIFTER som jeg mekker selv. Jeg er ingen kokk, men jeg synes det er greit å blogge oppskrifter etter hvert som jeg komponerer ting, så har jeg en "oppskriftsbok" på nett. Ellers så er det gøy når mine oppskrifter kan inspirere andre. Dette er IKKE en DIETT, det er en LIVSSTIL!
fredag 8. mai 2009
mine nye yndligsprodukter:)
Joco sukkerroefiber: ca 5,5 g karbohydrater per 100 g,
kilde:annen produsent
1 ts på 5 gr med glutenmel inneholder
1 gr karbohydrater, og hele 3,8 gr proteiner.
Hi-maize gjør maten sunnere
En spiseskje Hi-maize
som kosttilskudd: (10 gram) vil gjøre at du føler deg fortere mett, og
stabiliserer blodsukkeret ditt. I tillegg får du en økt
fettforbrenning gjennom hele dagen.Dette gjør Hi-maize til
et godt hjelpemiddel enten du vil gå ned i vekt, eller bare
prøver å spise sunnere.
Ved baking:
Alle steder hvor du bruker mel, kan du også bruke Hi-maize.
Bare bytt ut 10-20% av melet med Hi-maize. Smak og utseende
blir som før!Bytter du for eksempel ut 7% av melet i
en pizzaoppskrift, vil fiberinnholdet bli like høyt som i
grovbrød. I tillegg blir deigen lettere å jobbe med.
31 g karbo pr 100 g, men det er jo fiber da... så kroppen kan jo ikke gjøre nytte av disse karboene som vanlige karber... som jeg har forstått det blir ikke hi-maze omdannet til sukker i kroppen som andre typer karber... :)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar