onsdag 20. august 2008

Ketolysebrødet til Torkild P. Andersen


Totalt 11 g karbohydrater
6 egg
2 dl mager kesam
1/2 dl rapsolje eller annen olje
3-4 dl soyaprotein
1 ss bakepulver
olje til smøring av brødform
Visp eggene med kesam og olje. Tilsett soyaprotein og bakepulver. Tilsett mer soyaprotein etter behov. Hell røren i brødformen og stek brødet på nederste rille ved 180 grader i 45 minutter.  Skjær tynne skiver. Hver skive inneholder ca 0,8 g karbohydrater. ;)
Kjempegodt:) Hentet oppskriften fra boken hans Slank med Ketolysekuren. :) Oppbevares i kjøleskap (4-5 dager)

10 kommentarer:

Anonym sa...

hva smaker dette brødet? prøvde å bake noe en dag, og det smakte bare omelett, og jeg er rimelig lei smaken av egg!!! =)

SkinnyShepherd sa...

synes det ligner litt på loff, men man mangler jo den "melsmaken"... har laget et annet brød med litt korn i, synes det smaker mer "vanlig brød"... du finner den oppskriften lenger opp. men for all del, jeg liker dette brødet også. ;) jeg lurer litt på hva denne "eggesmaken" som alle prater om er...

Anonym sa...

det smaker liksom litt omelett av alt... og jeg synes det er litt kvalmende. skal prøve å bake dette brødet i morgen=) har gått på ketolyse i en uke i dag, og gikk ned 3,6 kg, så jeg er storfornøyd. vet at det sikkert ikke blir like mye neste uke, men dette var motiverende=)

SkinnyShepherd sa...

kjempebra!!!:) Bare stå på...;)

Anonym sa...

bakte dette brødet her en dag, jeg synes ikke det var godt, men lagde et annet brød i dag og det var helt nydelig=)

SkinnyShepherd sa...

jaja, ikke alle liker de samme tingene! Men det er nå faktisk en oppskrift fra torkild sin bok!

jeg har lagd en grovere utgave som jeg bruker selv!

Anonym sa...

vet at det er en oppskritf fra hans bok, men for min del synes jeg det ble en skikkelig bismak fra soya proteinen.

det brødet jeg bakte i dag er også fra boken, det heter hildeborgs grove protein brød=)

hvor lenge har du gått på ketolyse?
jeg trenger å gå ned 30 kg, og håper jeg klarer å gå på dette til jeg ihvertfall har nådd halve målet.

siden din er til stor inspirasjon for meg, går inn her og titter hver gang jeg trenger tips=)
så tusen takk=)

klem fra monica

SkinnyShepherd sa...

det varme hjerte å høre d! :) d e så godt å høre at mine oppskrifte kan være til hjelp for nån.. :) æ har laga mitt eget grovbrød... :) bakte i dag... Nam!! hadde rundstk til kvelds..:D

Æ heie på dæ! Du skal se at d nok går bra å gå på ketolyse.. å når du ikke klare å gå på d mer så får du bestille boka etter ketolyse kurn, som handle om å normalisere kostn.. for du må fortsette lavkarbo, men introdusere mer å mer karbo i kosten... til du finn ut kor mye karbo du kan spise uten å gå opp i vekt igjen.. Husk d e ikke bare en kur, d e et livsstilsskifte...

Anonym sa...

Jeg lagde denne deigen, men den ble så sykt klissete at jeg nesten ikke fikk den ned i fatet. Har du noen tips? prøvde med mer protein pulveret, men hjalp lite..
Digger bliggen din=)

Andersen/Haaheim sa...

Takk for positiv tilbakemelding..:) Er lenge siden jeg har laget dette brødet, men ved å bruke fiberhusk så blir deigen tørrere, den sveller og trekker til seg og bevarer fuktigheten i brødet. Men ikke mer enn 1 ss... Ps. kanskje du bare kan smøre brødet ut i forma med en sleikepott..?! :)