søndag 26. oktober 2008

Benedictes mexican steak m/ fløtegratinert avocado og ovnsbakt tomat




Dette er biff, som først er brunet i panna og så stekt i ovnen (midt i, på 200 grader, varm luft) i folie. Jeg stekte den 15 min og den er da medium stekt, men det kommer an på tykkelsen av biffen hvor lenge den skal steikes. Biffen toppes med mais, brekkbønner, løk, hot taco saus (den uten tilsatt sukker) og ost på toppen. Har til fløtegratinert avocado (oppskrift: se lenger tilbake i de oppskriftene jeg har lagt ut). Ovnsbakt tomat steikes i ca 5 minutter med olivenolje og krydder på i folie. 

3 kommentarer:

Inger Larsen sa...

yummy! nå ble jeg sulten! dags for middag kjenner jeg;)

SkinnyShepherd sa...

Hehe;) Ja, det er godt med fantasi så slipper man å bli så matlei...

SkinnyShepherd sa...

Hehe;) Ja, det er godt med fantasi så slipper man å bli så matlei...