Så, dette er en matblogg hvor jeg poster mine LAVKARBO-OPPSKRIFTER som jeg mekker selv. Jeg er ingen kokk, men jeg synes det er greit å blogge oppskrifter etter hvert som jeg komponerer ting, så har jeg en "oppskriftsbok" på nett. Ellers så er det gøy når mine oppskrifter kan inspirere andre. Dette er IKKE en DIETT, det er en LIVSSTIL!
fredag 20. februar 2009
Jippi!!!
Æ har på 5 daga gådd ned 1 kg. Så nu skal æ trappe opp træninga. Hær skal d ikke ende. Vet ikke helt ka som e årsaken, men d kan være en kombinasjon av at æ drikk myyye mer vann, at æ går på rensekur og at æ e bynt å drikke grapefruktjuice i forbindelse me måltid... D e jo en teori om at den skal påvirke insulinproduksjon... ?? Forskning understøtte nu d i alle fall... :D
tirsdag 17. februar 2009
Lettere Norvegia
torsdag 1. januar 2009
......Nytt år.. nye utfordringer...
Jeg har bestemt meg for å gå ned mer i vekt, og i dag var min første dag på atkins... Ketolyse funket ikke så godt for meg, men atkins har jeg brukt for noen år siden for å gå ned i vekt, og det funket utmerket... :) Jepp! Godt nytt år...
mandag 10. november 2008
Over på lavkarbo kosthold
Jeg går nå ikke lenger på ketolyse, men har gått over til lavkarbo kosthold. Har bare 4 kg ijgen, så vi får se hvordan det går....:)
lørdag 8. november 2008
Benedictes chocolate mudcake


Kake:
100 g margarin
1.1 dl vann
2-4 ss bakekakao (smak til ettersom hvor mørk du vil ha den)
--> smeltes sammen i en gryte på ovn. Ha i det andre og bland sammen...
2 dl sukrin
1 dl mager kesam (eller rømme)
2 egg
(1/2 ts natron)
1/4 ts salt
3 dl soya proteinpulver
200 g philadelphia ost
steikes i 40 min midt i ovnen på 180 grader. (steiketid kommer an på formen du steiker i... i en større rund form er steiketiden lavere) Bruker fyrstikk for å stikke i kaka for å se om den er ferdig... hvis det ikke sitter noe igjen på fyrstikken er den ferdig :)
Fyll:
1/2 plate 72%sukkerfri sjokolade fra cloetta
40 g smør
litt natreen.. smak til selv...
(litt kaffe hvis man vil)
Fyllet smeltes sammen på plata. stikker så hull i kaka mens den er varm og heller over fyllet. Har på litt kokkos på toppen... :) Nam...
Ps. Smaker absolutt best kjøleskapskald... :) med litt is til :) Nam!! Og dersom du liker den mer saftig så ikke ha i natron!! Jo mer natron, jo minre mudcake! Jeg synes den smaker absolutt best uten natron i!
Vel bekomme!;)
tirsdag 4. november 2008
torsdag 30. oktober 2008
Benedicte sin hjemmelagde sursøt saus
Benedicte sin sursøt saus:
(ca 150 g ) litt tomat (landlord sine har minst karbo)
2 ts tomatpurre
Litt soyabønner
--> moses i maskin
En dæsj olivenolje 1 buljongblokk (kjøttsmak) Noen biter annanas
Litt vann
En runde Soyasaus
Litt krydder
(Chillipulver
Basilikum
Hvitløk
Natreen
Salt
Ingefær)
--> smak til
Abonner på:
Innlegg (Atom)