Så, dette er en matblogg hvor jeg poster mine LAVKARBO-OPPSKRIFTER som jeg mekker selv. Jeg er ingen kokk, men jeg synes det er greit å blogge oppskrifter etter hvert som jeg komponerer ting, så har jeg en "oppskriftsbok" på nett. Ellers så er det gøy når mine oppskrifter kan inspirere andre. Dette er IKKE en DIETT, det er en LIVSSTIL!
torsdag 21. august 2008
Variasjon av ketolysebrød:
Man kan fylle røra i muffinsformer og tilsette eksempelsvis heistad syltetøy, man kan tilsette krydder av ulikt slag, ost... osv og hvitløk:) Det er bare fantasien som setter grenser :D
Ps. bare husk å regne ut karboinnhold før du tygger i vei;)
3 kommentarer:
Anonym
sa...
Hvor lenge bør man steke de? Og hvor mange grader?
bruk ketolysebrødet som guide... men muffins steiker mye fortere. jeg bruker sette de inn i 10-15 min, men jeg bruker å stikke en fyrstikk inn i midten for å se om noe er klistret fast i den... for da må de steike mer.. hvis ikke så er de ferdig:)
3 kommentarer:
Hvor lenge bør man steke de? Og hvor mange grader?
bruk ketolysebrødet som guide... men muffins steiker mye fortere. jeg bruker sette de inn i 10-15 min, men jeg bruker å stikke en fyrstikk inn i midten for å se om noe er klistret fast i den... for da må de steike mer.. hvis ikke så er de ferdig:)
bruker steike muffins midt i ovnen på 180 grader...:)
Legg inn en kommentar