onsdag 11. mars 2009

Benedictes grove rundstk




100 g linfrø 0 gk 380 kcal 27.9 g kostfiber
100 g hasselnøtter 7 gk 590 kcal 8.9 g kostfiber
100 g solsikkefrø 10.7 gk 560 kcal 10.7 g kostfiber
500 g sammalt spelt 295 gk 1550 kcal 49.5 g kostfiber
300 g sammalt rug 172.5 gk 870 kcal 44.4 g kostfiber
600 g vann 0 gk 0 kcal 0 g kostfiber
1 pk gjær
1 ts seltin

TOTALT= 1700 g rundstk 485.2 gk 3950 kcal 141.4 g kostfiber
pr 100 g= 28.5 gk 232 kcal 8.3 g kostfiber

Dvs. Pr 100 g rundstykker: 20.2 g karbohydrater og 232 kcal (man må trekke fra kostfiber da det ikke kan tas opp av kroppen)

Linfrø, hasselnøtter og solsikkefrø moses, blandes sammen med resten av det tørre, røres rundt. Ha så i vann og rør rundt. Blir en klissete røre som jeg bruker en spiseskje til å lage rundstykker med.

Steikes på varmluft på 180 grader i 45 minutter. Blir veldig saftig og god:)

Vel bekomme;)

fredag 20. februar 2009

Jippi!!!

Æ har på 5 daga gådd ned 1 kg. Så nu skal æ trappe opp træninga. Hær skal d ikke ende. Vet ikke helt ka som e årsaken, men d kan være en kombinasjon av at æ drikk myyye mer vann, at æ går på rensekur og at æ e bynt å drikke grapefruktjuice i forbindelse me måltid... D e jo en teori om at den skal påvirke insulinproduksjon... ?? Forskning understøtte nu d i alle fall... :D

tirsdag 17. februar 2009

Lettere Norvegia



Denne er god uansett hva man "går på"... Den har mindre mettet fett og alikevel 0 g karbohydrater!!! :D Perfekt!!! Også smaker den akkurat som vanlig norvegia synes jeg! :) Min nye favoritt!!!

torsdag 1. januar 2009

......Nytt år.. nye utfordringer...

Jeg har bestemt meg for å gå ned mer i vekt, og i dag var min første dag på atkins... Ketolyse funket ikke så godt for meg, men atkins har jeg brukt for noen år siden for å gå ned i vekt, og det funket utmerket... :) Jepp! Godt nytt år...

mandag 10. november 2008

Over på lavkarbo kosthold

Jeg går nå ikke lenger på ketolyse, men har gått over til lavkarbo kosthold. Har bare 4 kg ijgen, så vi får se hvordan det går....:)

lørdag 8. november 2008

Benedictes chocolate mudcake




Kake:
100 g margarin
1.1 dl vann
2-4 ss bakekakao (smak til ettersom hvor mørk du vil ha den)
--> smeltes sammen i en gryte på ovn. Ha i det andre og bland sammen...

2 dl sukrin
1 dl mager kesam (eller rømme)
2 egg
(1/2 ts natron)
1/4 ts salt
3 dl soya proteinpulver
200 g philadelphia ost

steikes i 40 min midt i ovnen på 180 grader. (steiketid kommer an på formen du steiker i... i en større rund form er steiketiden lavere) Bruker fyrstikk for å stikke i kaka for å se om den er ferdig... hvis det ikke sitter noe igjen på fyrstikken er den ferdig :)

Fyll:
1/2 plate 72%sukkerfri sjokolade fra cloetta
40 g smør
litt natreen.. smak til selv...
(litt kaffe hvis man vil)

Fyllet smeltes sammen på plata. stikker så hull i kaka mens den er varm og heller over fyllet. Har på litt kokkos på toppen... :) Nam...

Ps. Smaker absolutt best kjøleskapskald... :) med litt is til :) Nam!! Og dersom du liker den mer saftig så ikke ha i natron!! Jo mer natron, jo minre mudcake! Jeg synes den smaker absolutt best uten natron i!
Vel bekomme!;)

tirsdag 4. november 2008

vektnedgang

omsider kan æ justere tickern min ned 1 kg:) nu e d bare 4 kg ijæn til æ e i mål... :D